SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Typ pracy: Tapeta Wymiary: 1920x1080 Render, Stock: <3 Napisy: Na tapecie chciałbym mieć napisy (kolor dobrany do zdjęcia) i brzmią tak: "So that's how it feels like...". Najlepiej tak gdzieś obok postaci aby jej nie zasłaniały. Tematyka: No Logan no (Wolverine) Kolorystyka: Dobrana do zdjęcia Inne: Nie chciałbym aby grafik zrobił mi to czarno białe, możesz lekko zmienić kolorystykę o ile ci się uda, ale chciałbym aby zdjęcie zatrzymało swój klimat. Film jak i sama postać była dla mnie jednym z większych przedziałów w kinematografii a więc sama postać ma dla mnie wartość sentymentalną. Każdemu kto spróbuje wykonać dla mnie pracę wielki szacun Edytowane 4 Stycznia 2019 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Masz zippyshare: https://www116.zippyshare.com/v/GpAIdkvj/file.html Nie pytaj dlaczego to waży 17MB, nie wiem. Musisz pobrać z hosta wtedy będzie 1920 x 1080. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Dorian 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dla Ciebie to mogę zrobić zlecenia. lepsza jakość tapety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dziękuję bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi