oskarowsky 0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nick: oskarowskyLink do SSów: bez ssWycinek z konsoli(bez IP)*: ?Serwer: jailbreakLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:194338248&advType=steamid&Submit chcialbym tylko dodac ze mam drugie konto ale nie gralem nim na serwerze wiec nie rozumiem za co ten ban 😛 znowu dodaje bo znowu dostalem bana a nie zmieniam ip lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @-_- o co chodzi XD? sprawdzałem to ip i jest git wszystko jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarowsky 0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 a dostalem znowu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 18 minut temu, Peter napisał: @-_- o co chodzi XD? sprawdzałem to ip i jest git wszystko jak trzeba. Nie, gracz na tym IP ma bana dla tego konta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Teraz, -_- napisał: Nie, gracz na tym IP ma bana dla tego konta: O.o czemu mi się to nie wyświetlało ? No to nie ma ub i dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 22 minuty temu, oskarowsky napisał: a dostalem znowu bana Sprawdź czy masz zmienne IP. Jeśli tak, to je zmień i napisz do mnie na PW. Wtedy zdejmę Ci bana, ale jeśli IP nie będzie powiązane z Tobą lub skorzystasz z VPN, to i tak po czasie znowu otrzymasz bana gdy wskoczy Ci stary adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarowsky 0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 jak zobaczyc czy mam zmiennie ip ale ja na tym konice nie bylem na serwerze to czemu mam ub nie dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Bo IP jest powiązane, a nie dam UB cziterowi, który może ponownie wbić na serwer przez Twoje UB. Możesz sprawdzić w internecie, wpisując nazwę swojego usługodawcy lub napisać do mnie na PW i jutro zweryfikujemy czy zmieniło Ci się IP. Proszę, nie pisz post pod postem, bo to nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarowsky 0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 juz nie bede czitowal obiecuje chcialem tylko zobaczyc w ilke valve wykryje moje cziti ale juz je usunalem i prosze o ub bo chcialbym pograc sobie na jailach 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Godzinę temu, oskarowsky napisał: juz nie bede czitowal obiecuje chcialem tylko zobaczyc w ilke valve wykryje moje cziti ale juz je usunalem i prosze o ub bo chcialbym pograc sobie na jailach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi