kaante 22 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 1. Twój Nick: ĸαитé.全球 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: YoungKudłaty 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:144048364 5. Data i godzina zdarzenia: 06.01.2019r. 22:10-15 6. Mapa: jb_coldcampus_b1r 7. Opis sytuacji: 1. Jako , że nie było osób chętnych do CT postanowiłem pójść do antyterrorystów. Zostałem wyzywany przez kudłatego dzieckiem z autyzmem i w ogóle. 2. Zabrałem TT na disco i zrobiłem Mam Talent. Kudłaty rapował więc wygrał tą zabawę więc zabiłem jego kolegę z drużyny. Young bardzo się oburzył i znów zaczoł mnie wyzywać on ku** i skur***li. A gdy włączył sobie muzykę i wybrał pojedynek to ja podszedłem i wyłączyłem tą muzykę bo mi przeszkadzała pojawiły się te same wyzwiska i trochę bardziej obraźliwych typu ,,jesteś moim ziomkiem ale przez takie ulane dzieci dostałem perma'' i jeszcze jedno ,, Ruchałbym się z tobą gdybyś miał więcej niż 15 lat'' ,,Moje dzieci były by ładniejsze od ciebie'' dokładniej nie pamiętam ale te wymienione pojawiły się nie raz 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_coldcampus_b1r-1546808461-1546811052.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 3 runda 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATus 0 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A więc tak pobierz se demko. nigdy nie powiedziałem że masz autyzm. Nie wiem czy mówienie że jesteś dzieckiem to wyzywanie ale jak zaczynasz robić free kile to powiedziałem że jesteś zje**** ku***. Ale zaraz po tym Cię przeproisłem, nie wiem o co się prujesz na forum ale jak grasz o północy na tym serwerze gdzie jest 6 osób sami dorośli i prowokujesz każdego swoim głosem bez mutacji. typie w ogóle jaka 22??? Północ dochodziła. Najebany powiedziałem że jak byś mieał z 15 lat to bym pomyślał czy by cię nie wyru***** jak to napisałeś i dodałem że brakuje Ci z 5 lat więc tego nie zrobię pozdro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATus 0 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 I muzyke pościłem na disko żeby nie było że bindy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaff 28 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Czyli wnioskując z tego co napisałeś myślisz że wolno wyzywać innych graczy od zjeba**ch kur*w jak jakiś nowy gracz (nie sugeruje, iż kante jest nowym graczem bo z tego co widze na serwerze zna regulamin) popełnia fk bo dopiero uczy się na serwerze, a jak jest późno godzina 22/23/północ to wolno obrażać graczy. Przypomnę ci kolego, że na serwerze jak i w samym CS:GO jest możliwość mutowania graczy. Jeżeli nikogo z administracji w tym czasie nie było, a sam gracz bez mutacji ci przeszkadza nie trzeba go wyzywać, tylko można go wyciszyć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATus 0 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie skaff nie wnioskuje tak dlatego teraz na trzeźwo pogadałem z kante i jest git. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaante 22 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Z kudlatym doszliśmy do porozumienia po długiej rozmowie przeprosilismy się można odrzucić skargę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi