Machwes 192 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Twój nick: KorsoneX Z Wiek: 17 Kilka słów o Tobie: Były użytkownik sieci, który niedawno wrócił na stare śmieci . Mam na imię Kacper, mam 17 lat. Interesuje się w dużej mierze sportem, sztukami walki, militaria etc. Więcej dowiecie się poznając mnie z czasem ^^ Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Myślę, że jest zapotrzebowanie na administrację, ponieważ w godzinach w których czasem gram jej brakuje i dochodzi do nagminnego łamania regulaminu. Ja natomiast chciałbym zaprzestać takich procederów Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak, coś tam posiadam Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): coś między 3, a 5. Myślę, że z czasem sobie przypomnę wszystko, gdyż wiele zapomniałem :/ Staż w grze: Będzie to dobre 10 lat pewnie . Może nawet więcej, ale czy to ważne? Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/KorsoneX Z/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Zależy od dnia, czasem może mnie w ogóle nie być, jednak będę się starać spędzać na serwerze co najmniej jedną godzinę, w weekendy może dwie. Czy uiścisz składkę adminowską?: Jeśli będzie trzeba to czemu nie, coś tam się rzuci do koszyczka Odniosę się jeszcze co do wymagań: -ogólne: Ukończone 15 lat (istnieją wyjątki) - ✓ Znajomość panujących regulaminów (na serwerze i forum) - ✓ Minimum 3 rozbudowane zdania o sobie - ✓ -serwerowe: Minimum 24 godziny spędzone na serwerze - ✓ Czystość AMXBANS od minimum 20 dni - ✓ Zachowanie kultury na serwerze - ✓ -forumowe: Napisanych minimum 10 postów - ✓ Czyste konto (nie posiadające aktywnych warnów) - ✓ 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryderhere:) 20 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Na tak + GT wyśmienite + wiek + składka +/- AMX + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Mój człowiek pozdro teraz będziemy mogli bugować razem mapy i expa jak dawniej ale bez obaw o konsekwencje !!!!!!!!!!!!! JESTEM NA TAK SUPER MORDA DO TAŃCA I RÓŻAŃCA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Poczekam jeszcze na 1/2 wypowiedzi. Jak dla mnie TAK + GT + Staż + Składka Aktywny, pomocny dla nowych graczy. Były kolega ze szkolnej ławki. Pomagał w przeprowadzeniu resetu. Myślę że przydasz się na stanowisku gdyż obecna aktywność graczy znacznie wzrosła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex 19 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak +gt +amx +staż ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 NO PRZYJMIJ GO bo rozpierdziel na serwerze Kacper ma stały kontakt z super dobrymi ludzmi którzy znają się na fachu i potrafią zbanować gracza, a nie że będzie sobie grał cziter trzy tygodnie, z cziterami też ma dobry kontakt to będzie wiedział czy ktoś ma czitty czy nie. Będzie na zawołanie aby kogoś zbanować, czy ogarnąć serwer, lubi być boostowany w przeróżnych grach, nie ma parcia na ranking co jest najważniejsze! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi