KillerQueen 0 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Nick:Killer Queen Link do SSów: Wycinek z konsoli(bez IP) : Po połączeniu wyświetla mi się jedynie, że nie mam do niego dostępu Serwer: COD 128 TR Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:459542001&advType=steamid&Submit Edytowane 13 Stycznia 2019 przez KillerQueen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Później rozpiszę demko, @Peter rozstrzygnie, bo ban mój. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 To ja dodam coś od siebie: Obecnie ponad 1600 fragów i 66% hedów. To dużo, nawet bardzo. Oglądałem wczoraj demka bo już dostawałem kilka zgłoszeń i zdarzają się mecze z ponad 80% hedami i prawie 30 fragami jak typ lata z samym Deaglem. Profil prywatny na steam więc ciężko zweryfikować czy godziny spędzone w grze robią robotę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Z tego co wiem jesteś Non Prime, na dodatek z prywatnym kontem, więc zgodnie z zasadami, powinieneś i tak dostać bana za "Fake Account - Detect". Ban zostaje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi