KillerQueen 0 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Nick:Killer Queen Link do SSów: Wycinek z konsoli(bez IP) : Po połączeniu wyświetla mi się jedynie, że nie mam do niego dostępu Serwer: COD 128 TR Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:459542001&advType=steamid&Submit Edytowane 13 Stycznia 2019 przez KillerQueen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Później rozpiszę demko, @Peter rozstrzygnie, bo ban mój. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 To ja dodam coś od siebie: Obecnie ponad 1600 fragów i 66% hedów. To dużo, nawet bardzo. Oglądałem wczoraj demka bo już dostawałem kilka zgłoszeń i zdarzają się mecze z ponad 80% hedami i prawie 30 fragami jak typ lata z samym Deaglem. Profil prywatny na steam więc ciężko zweryfikować czy godziny spędzone w grze robią robotę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Z tego co wiem jesteś Non Prime, na dodatek z prywatnym kontem, więc zgodnie z zasadami, powinieneś i tak dostać bana za "Fake Account - Detect". Ban zostaje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi