haxyn 0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nick:NEMESIS00Link do SSów: cs goWycinek z konsoli(bez IP)*: Ban Reason: Działanie na szkodę serwera Ban End: 16-01-2019 14:13 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'>https://forum.c. Disconnect: haxyn - You have banned on server!! Ban Reason: Działanie na szkodę serwera Ban End: 16-01-2019 14:13 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP Serwer:only mirage cs goLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:191876748&advType=steamid&Submit siema dzisiaj sobie chce wbic na serwer pisze mi ze mam bana do 14:13 wbijam 14:14 i mam caly czas bana. pisze ze dostalem bana o 13:46 czyli w czasie kiedy jeszcze nawet mnie w domu nie bylo a oprocz mnie nikt nie korzysta z mojego kompa. w ogole gdy sprawdzilem na source bans to chyba system mnie zbanowal a nie gracz.nie mam czitow inni moga potwierdzic edit1 wszystkie screeny z kont z banami nie wszystkie moje zobacz sopie ip nie dostalem zadnego bana od ponad 1 miesiaca wiec czemu teraz ban a nie np pol roku temu po 5 banie no i co z tego ze popieram ustroj komunistyczny i mam na awatarze najlepszy symbol, polska to wolny kraj, i mysle ze macie bul dupy ze wbilem 100+ punktow i nie chcecie mi za to vipa dac tylko bana dac zeby zmniejszyc poziom na serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Na mojej sieci panuje zasada, że osoby nagminnie łamiące regulamin są z niego wydalane, ponieważ nie ma potrzeby dopuszczania na serwer osób, które mają totalnie gdzieś "resocjalizacje" (jaką jest ban, odpoczynek od serwera). Twoja bogata historia banów/mute/gag jest na tyle duża bym zgodził się na nałożenie bana permanentnego, ponieważ opiekun ma obowiązek spytać mnie o takową zgodę. To nie pierwsza taka sytuacja, a zasada ta panuje już od ponad półtora roku kiedy to jeden z użytkowników DR nagminnie łamał regulamin i miał to gdzieś, bo taryfikator zapewniał mu bana na max tydzień, który nic w tej sytuacji nie zmieniał. https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:191876748&advType=steamid&Submit Bany ukazane pod tym linkiem (nie wiem czy masz do tego dostęp, lecz opiekun już to screen'owal), to wszystkie bany powiązane z Twoim Steam ID, więc to nie jest tak, że te bany należą do kogoś innego. 8 minut temu, haxyn napisał: wszystkie screeny z kont z banami nie wszystkie moje zobacz sopie ip Jak mogą nie być Twoje skoro to bany na Twój Steam ID? To chyba jakiś żart. 8 minut temu, haxyn napisał: nie dostalem zadnego bana od ponad 1 miesiaca wiec czemu teraz ban a nie np pol roku temu po 5 banie Opiekun dopiero teraz skierował do mnie takową prośbę. 9 minut temu, haxyn napisał: i mysle ze macie bul dupy ze wbilem 100+ punktow i nie chcecie mi za to vipa dac tylko bana dac zeby zmniejszyc poziom na serie Ja nawet nie wiedziałem o tym, że masz jakieś +100 punktów, więc nie wrzucaj mnie do tego koszyka. Moja wiedza na Twój temat, to wiadomość prywatna opiekuna wraz z ss i znaleziony przeze mnie czat z Twoim udziałem na GameMe http://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/754208 Cytat 15 Jan 2019 16:21:57 dobra zamknij pizde cepie Cytat 4 Jan 2019 15:18:34 smiec Cytat 3 Jan 2019 20:05:47 KURWO Cytat 3 Jan 2019 20:05:55 zamknij jape itd 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi