Resumex 19 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Twój nick: Pawel Wiek:15 (rocznikowo 16) Kilka słów o Tobie: Nazywam się Remi. Lubię grać, słuchać muzyki i spędzać czas z rodziną. Interesuje się kompami. Lubię polski rap i prosty pop. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Staram się o tą funkcję, ponieważ myślę że sprawdzę się i często ludzie łamią regulamin. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):8 Staż w grze: 6 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/PAWEL/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): dni robocze 1-2h weekendy 2-3h Czy uiścisz składkę adminowską? tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 GT wydaje się być w porządku. Naprawdę super się prezentuje Wiek się zgadza, jesteś pomocny przy serwerze, widzę że często zgłaszasz na u@ to jakieś małe bugi, bądź coś nie działającego na mapie itd. Ale tyczy się to również osób łamiących regulamin Doświadczenie posiadasz, więc mniej do nauki xD Czas jaki możesz poświęcić na serwer zgadza się z Twoim GT, to również plus, gdyż nienawidze osób koloryzujących to Nie widzę żadnych przeciwwskazań, abyś miał nie dostać tej funkcji. Ostatecznie - Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryderhere:) 20 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Na tak + GT + wiek + AMX + doświadczenie + składka Powodzenia Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Ryderhere:) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dam ci na nie ze względu na twój wiek, powinieneś się uczyć a nie grać w komputer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany 3 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Generalnie jestem na tak. Totalny koks, skacze jakby dostawał klawiaturę i myszkę i grał w csa zamiast mleka od mamy, no gt koks, wiek też i ogólnie to mój mentor dajcie mu admina pls. Przysiengam. Jednak jestem na nie bo nie chciał zagrać ze mną w lola. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Zbanowany 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Odrzucam Tak jak przypuszczałem GT pod podanie. Wystarczyło poczekać chwile i twoja aktywność spadła do 0 a z tego co wiem masz okres ferii. Co by było w ciągu okresu nauki? Wole nie wiedzieć. (Na ts jakoś potrafisz pół dnia przesiedzieć) Ranga nie jest po to żeby mieć kolorek na forum i sam fakt posiadania lecz po to żeby rzeczywiście zajmować się tym serwerem. Ponownie możesz spróbować za 1 tydzień. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi