MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Twój nick: Mefedron to szmata Nick oskarżonego: Mefedron to szmata SID oskarżonego (komenda status): a bo ja to wim ? Godzina i data przewinienia: w sumie od zawsze Opis sytuacji: Kurła cisne se na aim hacku i wall hacku i tak mnie coś w serduszku ukuło i głos wewnętrzny kazał mi napisać na siebie skarge bo to jest totalne niezgodne z moralnością oraz polityką kunter strajka Dowody (demo, SS, świadkowie): w załączniku Uwagi (opcjonalne): Proszę jury o wyrozumiałość okazanie współczucia i łagodny wyrok 1 5 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Pozwoliłem sobie zbanować na jeden dzień aż nie wyjaśnicie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Kurła strażnik teksasu, idz tam walikoniuszu pamięciówe do siostry trzaskać. Ja tu czekam na persony o wyższej randze a nie jakieś piotrusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No to jak chcesz kogoś wyżej to jestem. Zamykam i panowie @OptimusPrim i @Machwes zajmijcie się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi