CrAzYNoSKill 0 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nick:CrAzY#NoSKillLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Disconnect: CrAzY#NoSKill - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate account Ban End: 21-01-2019 13:44Serwer: MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !wsLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:118242658&advType=steamid Dostałem bana za dwa konta do czego się przyznaje. Posiadam dwa konta ale na drugim koncie nie gram na serwerze. Ostatni raz byłem na nim 3 miesiące temu używając drugiego konta ponieważ czekałem na kolegę a mi się nie chciało specjalnie zmieniać konta. Proszę o unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 To skoro grałeś na drugim koncie to co się dziwisz, że masz bana. @-_- co o tym myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 2 godziny temu, Peter napisał: To skoro grałeś na drugim koncie to co się dziwisz, że masz bana. @-_- co o tym myslisz? To nie jest dziwne. Po prostu ma zmienne IP i dostał już zużyte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 16 godzin temu, -_- napisał: To nie jest dziwne. Po prostu ma zmienne IP i dostał już zużyte Ikr, dlatego taie bany się zdarzają. Tylko pytanie czy faktycznie to nie jest te jego drugie konto ;v No cóż ub chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Brak zainteresowania gracza tematem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi