mXMJ 0 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nick: mXMJLink do SSów: co Ciekawe brak Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły.Serwer:Only MirageLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:103810508&advType=steamid&Submit Witam na waszym serwerze już trochę przegrałem ciekawi mnie o co tutaj chodzi . Mam nadzieję że sprawa szybko się wyjaśni Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) @-_- znów duplicate Acc od grudnia 2018 prawie tysiąc takich banow jest. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Skorpion Wwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @mXMJ Twój usługodawca internetu nadaje Ci zużyty adres IP. Ktoś na nim grał, dostał bana, Ty wszedłeś na nim i dostałeś za duplicate, ponieważ powiązano IP. Zmien IP, napisz do mnie na PW i jeśli wszystko będzie okej, zdejmę bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi