BOT SKUNIK 58 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) 1. Twój Nick SKUN!K 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin 3. Nick oskarżonego @eQu 4. Steam_ID oskarżonego - 5. Data i godzina zdarzenia 02-01-19 22:03 6. Mapa Inferno 7. Opis sytuacji Dostałem perma więc czekam co macie do powiedzenia 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:115279473&advType=steamid&Submit EDIT : okej w takim razie oglądaj się za plecy Edytowane 2 Lutego 2019 przez BOT SKUNIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Ja nie banowalem. A o akcje chodzi to co sobie wygadujesz na mój temat wchodzisz na serwer wyzywasz mnie nazywasz sobie kosy eQQ to cwel po czym piszesz mi na Steam, że wiesz jak wyglądam i jak mnie spotkasz to mi ryj rozjebiesz. Wiec zgłosiłem to do @-_- dalej to nie ja załatwiałem. Edytowane 3 Lutego 2019 przez eQu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi