Boczi 1 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Twój nick:Boczi Wiek:20 Kilka słów o Tobie:Mam na imię Damian mieszkam w województwie pomorskim . Aktualnie pracuje(dorabiam) u swojego wujka w zakładzie ślusarskim ale mam w planach jechac z ojecem do niemiec na wykonczeniówke . Moje hooby to łowienie ryb i granie w piłke nożna (rekreacyjnie) . Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Ponieważ lubie grac na tym serwerze i czesto widze rozne boty przeszkadzajace w grze lub ludzi którzy łamią regulamin i psuja rozgrywke wszystkim innym graczom . Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Kiedys grałem na serwerze zombie i tam mialem admina po prostu wystarczy ze obczaje amx i raz dwa ogarne o co chodzi . Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):na chwile obecna mysle ze z 5 Staż w grze:od najmłodszych lat z malymi przerwami Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Boczi/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): dni robocze 2-3 h / weekendy 3h Czy uiścisz składkę adminowską?:Jeżeli hajs sie bedzie zgadzał to bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Teoretycznie mógłbym Ciebie przyjąć, jednak na forum założyłeś konto 25 stycznia. Bardzo niedawno:/. Twoje GT jest ładne, takich ludzi szukam Podanie ładne napisane, co też działa na Twoją korzyść AmxBans również masz czyste, jedynie autobany za ping, więc jest super Amx mogą Cię poduczyć chociażby obecni admini, z tym nie ma problemu Składka to też + Poczekam na opinie innych użytkowników, jednak ja dałbym Ci okres próbny, podczas którego musiałbyś pokazać, że Ci zależy, musiałbyś też podbić aktywność na forum. Admin to nie tylko część serwera, ale też forum. //Edit: Potrzebuję admina. Jesteś świetnym kandydatem. Na serwerze masz zadowalającą aktywność. Jesteś osobą kulturalną oraz pomocną. Chętnie przyjmę Ciebie w swoje szeregi na okres próbny tygodnia. Do tego czasu będziesz pod nadzorem całej naszej ekipy. Zgłoś się do mnie na PW Edytowane 6 Lutego 2019 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicia:x 0 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak +GT +Kultura osobista +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi