Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 WItam, Zapytuje się was jak wam się podoba ożywienie legendy jaką jest Supra. Moim subiektywnym zdaniem wygląd zewnętrzny jest zdecydowanie na + jednak stworzenie Legendy ze schematów BMW i ich silnikiem wywołuję smutek u fana japońskiej motoryzacji. I nie chodzi o to że niemiec jest BEE. Chodzi o to że od czasu ostatniej supry minęło już sporo lat i toyota miała na spokojnie czas by ożywić legendę tworząc schematy od zera, i mogli na spokojnie stworzyć coś co by było mocno wyróżniającym się samochodem a nie tylko następnym sportowym samochodem. Czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Bardzo się zawiodłem na nowej generacji Supry. Na zewnątrz i wewnątrz wszystko od marki BMW tylko ze znaczkiem Toyoty na karoserii. Japończyk który stał się za bardzo Europejski. Liczyłem na to, że będziemy mieli coś na wzór mk4 nawet z silnikami 2jz. Nawet chyba auto jest produkowane w Austrii a nie w Japonii. Jako fan JDM (szczególnie tych starszych aut) ten widok mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojatanczycchce 0 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Moim zdaniem nowa Supra to projekt z plusami i minusami. Z jednej strony wygląd faktycznie robi robotę i dobrze, że Toyota w ogóle zdecydowała się wskrzesić model po tylu latach. Z drugiej — współpraca z BMW budzi mieszane odczucia. Auto jeździ świetnie, bo baza Z4 i silnik B58 to naprawdę mocny zestaw, ale rozumiem żal fanów, że „legenda” nie dostała własnego silnika i własnej konstrukcji od A do Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi