Monii 0 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nick: MoniiLink do SSów: Nie dostałam.Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Monii - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate account Ban End: 03-02-2019 14:19Serwer: ★PL/EN★ Arena 1v1 128TR ★!ws !knife !gloves★ Multi Arena ★Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:266907&advType=steamid&Submit Na tym serwerze grałam bardzo długo. Gdy dzisiaj chciałam wejść na niego wyskoczyło mi powiadomienie o banie za duplicate account. Mam nadzieje ze sprawa szybko sie wyjaśni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @-_- sprawdzisz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @-_- Skala duplicate ACC jest ogromna. Od 8 grudnia zostało nadanych 884 bany i ciągle rośnie. przypuszczając że np tylko 20% jest niesłusznych to i tak to daje ponad 150 graczy. Ludzie którzy dłużej grają jeszcze będzie im się chciało wejść, ale sądzę że tracimy ogrom nowych graczy przez to. A i nie wszyscy stali będą wchodzić na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Standardowo Masz Internet nadający zużyty adres IP Zmień IP, napisz do mnie na Pw, sprawdzę, nadam Ub W takich sytuacjach najlepiej od razu pisać do mnie na Pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi