Monii 0 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nick: MoniiLink do SSów: Nie dostałam.Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Monii - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate account Ban End: 03-02-2019 14:19Serwer: ★PL/EN★ Arena 1v1 128TR ★!ws !knife !gloves★ Multi Arena ★Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:266907&advType=steamid&Submit Na tym serwerze grałam bardzo długo. Gdy dzisiaj chciałam wejść na niego wyskoczyło mi powiadomienie o banie za duplicate account. Mam nadzieje ze sprawa szybko sie wyjaśni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @-_- sprawdzisz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @-_- Skala duplicate ACC jest ogromna. Od 8 grudnia zostało nadanych 884 bany i ciągle rośnie. przypuszczając że np tylko 20% jest niesłusznych to i tak to daje ponad 150 graczy. Ludzie którzy dłużej grają jeszcze będzie im się chciało wejść, ale sądzę że tracimy ogrom nowych graczy przez to. A i nie wszyscy stali będą wchodzić na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Standardowo Masz Internet nadający zużyty adres IP Zmień IP, napisz do mnie na Pw, sprawdzę, nadam Ub W takich sytuacjach najlepiej od razu pisać do mnie na Pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi