ATYPOWY 3 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: MEFEDRON TO SZMATA SID oskarżonego (komenda status): STEAM_1:0:1463357524 Godzina i data przewinienia: 11:30, 5 luty Opis sytuacji: Bije spoza strefy TT, jak jest w TT to się zabija i przechodzi do CT, wyzywa. Dowody (demo, SS, świadkowie): Demko nagrałem ale kiedy je otworzyłem to wyskoczyło mi inne (nie wiem o co chodzi), dlatego nie załączam go. Uwagi (opcjonalne): Z tego co wiem to ma aktywnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATYPOWY 3 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: DRM Fake Player SID oskarżonego (komenda status): BOT Godzina i data przewinienia: 12:30, 5 luty Opis sytuacji: Notoryczna nieaktywność Dowody (demo, SS, świadkowie): Każdy to potwierdzi Uwagi (opcjonalne): Odkąd gram na serwerze widzę tego gracza. Nigdy nic nie napisał, nie powiedział, nie skoczył... Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: klkoiv, lycndhxp, okgfnpolv, otggascy SID oskarżonego (komenda status): 414 STEAM_ID_LAN Godzina i data przewinienia: 12:30, 5 luty Opis sytuacji: Reklama Uwagi (opcjonalne): Ten bot wchodzi co 5-10 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Przypominam, że spamowanie nie tyczy się tylko i wyłącznie postów, ale również tematów, więc jeśli piszesz skargi w jednym momencie to staraj się to zawrzeć w jednym poście. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 1 godzinę temu, ATYPOWY napisał: Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: MEFEDRON TO SZMATA SID oskarżonego (komenda status): STEAM_1:0:1463357524 Godzina i data przewinienia: 11:30, 5 luty Opis sytuacji: Bije spoza strefy TT, jak jest w TT to się zabija i przechodzi do CT, wyzywa. Dowody (demo, SS, świadkowie): Demko nagrałem ale kiedy je otworzyłem to wyskoczyło mi inne (nie wiem o co chodzi), dlatego nie załączam go. Uwagi (opcjonalne): Z tego co wiem to ma aktywnego bana. Mefedron gra na AB wiec perm. 1 godzinę temu, ATYPOWY napisał: Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: DRM Fake Player SID oskarżonego (komenda status): BOT Godzina i data przewinienia: 12:30, 5 luty Opis sytuacji: Notoryczna nieaktywność Dowody (demo, SS, świadkowie): Każdy to potwierdzi Uwagi (opcjonalne): Odkąd gram na serwerze widzę tego gracza. Nigdy nic nie napisał, nie powiedział, nie skoczył... Twój nick: ATYPOWY Nick oskarżonego: klkoiv, lycndhxp, okgfnpolv, otggascy SID oskarżonego (komenda status): 414 STEAM_ID_LAN Godzina i data przewinienia: 12:30, 5 luty Opis sytuacji: Reklama Uwagi (opcjonalne): Ten bot wchodzi co 5-10 minut... Pierwszego nie skomentuje... Z tym botem nic sie nie zrobi zmienny nick zmienne ip wiec nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi