adasfastap 0 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nick: _tapLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: Odwołania składamy na <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic.pl/</font>!. Disconnect: _tap zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: Multi-Hack Koniec Bana: 06-02-2019 19:46 Serwer: ★ FFA 128TR ★Cs-Classic.pl★ WS/KNIFE ★ FREE VIP ★Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:466674295&advType=steamid&Submit Zbanowany po prostu za 1v4 na pistoletowce XD zagralem jakies 3 rundy chyba i ban, demko wszystko wyjasni. Nwm czy powinienem wrzucac tutaj bany i pozniejsze UB z innych forum wiec jesli wamn to pomoze to moge link zalaczyc. Moge rowniez udostepnic konta z Esportalu i faceit. Platform, ktore uzywaja wlasnych AC i klientow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Za jakąś godzinkę dam Ci odpowiedź. @eQu demko Edytowane 6 Lutego 2019 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Po zobaczeniu demko stwierdzam że ban nie słuszny. Głowy na farcie poleciały i tyle. Tylko zastanawia mnie jak masz mein konto czemu wbijasz na smurfie xd. Przepraszam za bana ale dzisiaj jestem trochę zmęczony wróciłem z pracy wbiłem na serwer i wydało mi się to trochę dziwne (chodzi o te głowy). Gracz jest czysty moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasfastap 0 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) 19 minut temu, eQu napisał: Po zobaczeniu demko stwierdzam że ban nie słuszny. Głowy na farcie poleciały i tyle. Tylko zastanawia mnie jak masz mein konto czemu wbijasz na smurfie xd. Przepraszam za bana ale dzisiaj jestem trochę zmęczony wróciłem z pracy wbiłem na serwer i wydało mi się to trochę dziwne (chodzi o te głowy). Gracz jest czysty moja wina. Teraz to moj main. Z pierwszego konta nie moge grac faceit bo rzekomo jest juz do niego przypisane jedno konto Faceit, ja nawet jesli kiedys zalozylem to nie jestem w stanie odzyskac tego konta. Gry na serwerze spolecznosci traktuje jako rozgrzewke bardziej Edytowane 6 Lutego 2019 przez adasfastap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi