ceberi 156 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: ceberi 2. Kto zawinił? (admin/gracz): opiekun 3. Nick oskarżonego: Snuffy 4. Steam_ID oskarżonego: nieważne 5. Data i godzina zdarzenia: nieważne 6. Mapa: nieważna 7. Opis sytuacji: A więc zostałem zbanowany permanentnie za "Trollowanie" i to jest prawda trollowalem grę w ct dawając wszystkim fd i duchy przyznaję się i przepraszam wszystkich za to wydarzenie, które z mojej strony zrobiłem ten jeden jedyny raz, nie wiem co mnie kierowało w tej sytuacji. Ale moim zdaniem (i nie tylko moim zdaniem) dostałem zbyt potężną karę przykładowo np. taki kosmal dostał za podobne trollowanie dostał tylko bana na ct albo inni co ze mną byli i trollowali dostali tylko na miesiąc/dwa bana albo żadnej kary nie dostali. Nie proszę o odbanowanie mnie bo wiem że zachowanie było żałosne i beznadziejne tylko proszę o skrócenie mi bana do miesiąca czy dwóch miesięcy i bana o ct, bo moim zdaniem zostalem zbyt surowo potraktowany. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: nieważne Edytowane 10 Lutego 2019 przez ceberi 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 To nie jest podobne trollowanie, za które został ukarany gracz ??? Nie dość, że trollowałeś to wyzywałeś moją osobę, namawiałeś graczy do "buntu" przeciwko mnie. Dostałem wiele zgłoszeń co do tego w jaki sposób zachowujecie się na serwerze i wszystko ustaliłem już z @-_- a więc ban jak najbardziej słuszny. Co do skargi, nie podałeś mapy, dowodów, daty, steamid, więc skarga odrzucona. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi