adist8 61 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) 1. Twój Nick : AD1ST 2. Kto zawinił? (admin) : bez sprawdzenia wlepil bana za skanowanie na eldorado, tyle ze skanowanie bylo w miejscu calkowicie dozwolonym, czego admineczkowi nie chcialo sie tego sprawdzac 3. Nick oskarżonego : nie wiem, wiem tyle ze admin a tutaj link z SB http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:89553883&advType=steamid&Submit wiec chyba to ejst jego nick: Please Wait... 4. Steam_ID oskarżonego ... 5. Data i godzina zdarzenia 11 luty 11:39 6. Mapa de_eldorado 7. Opis sytuacji : na mapie eldorado podszedlem do domku, strzelilem kilka razy z rewolweru i tylko slyszalem w sluchawce "i czego skanujesz, zaraz bana dostaniesz" adminek nawet nie wiedzial gdzie jest ta sytuacja, tylko powiedzial jeszcze "ktos z rewolweru, zaraz sprawdze i poleci". Nie zainteresowal sie faktem ze skanowanie bylo calkiem w innym miejscu niz jest zakazane, ale admin z glowa to rzadkosc niestety. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): ... demko z mapy, nie mam pojecia gdzie go szukac, dzieki temu adminkowi nie zdazylem zagrac nawet 5 min na serwerze, ale pozytyw taki, ze macie nowego uzytkowanika na forum, bo musialem sie zarejestrowac Edytowane 11 Lutego 2019 przez adist8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) 1. Obowiązuje kultura i wszelkie wyzwiska/ obelgi są nie wskazane. 2. W regulaminie dwa punkty dotyczące skanowania są troszkę pogmatwane ( za chwilkę to poprawię) ale wynika z nich oczywiście, że zakazuje się skanowanie z respa do respa a więc mogłeś skanować miejsce, w które strzelałeś. Zgłoś się do mnie na pw po rekompensate 3. Admin zostaje ukarany ostrzeżeniem, @Meur Skarga oczywiście przyjęta. Edytowane 11 Lutego 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi