rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Imię : Wojtek Nick : Rotek123 ]JumpStyle[ Wiek : 14 Znajomość AMXX : 5/6 (Szybko załapuje) Mikrofon: Obecny Składka: Nie ;/ (Mieszkam poza granicami Polski, mam mały dostęp do polskich pięniędzy, czy np. KARTY SIM , pokombinuje może przelew, ale mogę robić inne rzeczy, jak rteklamy na YT, layouty, obrazki itp ) Steam/NS : Non-Steam (W najbliższym czasie kupuje STEAM'a) Kontakt: GG: 18716075 Skype: Podam na GG/PW Dlaczego ty? : Ponieważ nakłoniło mnie do tego parę osób, na serwerze przebywam na prawdę sporo czasu i czasami po prostu przydałoby się mieć tego adma, bo ludzie myślą, że nie ma admina, wszystko można.. Poza tym na prawdę starannie przykładam się do wykonywanej przez siebie pracy Jestem także bezstronny CZASAMI Ilość godzin przegranych na serwerze : Hmm.. Od października przynajmniej 3 mapy dziennie Link do Reklam : Tralalala.waw.pl Aera51 Cs-wariaty.xaa.pl Cs-Creed Cs-Pochylnia.eu Jeśli się nie wyświetla to oczekuje na akceptację, nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 tylko 5 postów ! popraw to i będę na tak, chwilowo na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie mam pomysłu co napisać, w niektórych tematach. Lepiej nie pisać nic niż napisać jakiś bezsensowny spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OgArNiJ SiE 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja jestem na TAK bo rotek jest zawsze ogarniety )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie stety na nie,nie miałem okazji cię poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dostałem od ciebie bana xD Za aroganckie zachowanie ? Coś takiego. Jednak zawsze jest na to czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 na nie : )) , za mało lat , mała aktywnosc na forum i na dodatek spamujesz we własnym podaniu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Odpowiadam, nie spamuje. Poza tym minimalny wiek podany 14 lat + mutacja.... NA forum nie jestem aktywny bo wolę nie spamować, bo po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 rotek123, nie wypowiadamy się w własnym podaniu!!! Nie zbyt mała aktywność na forum. Jak będziesz więcej na forum to jestem na TAK. Chwilowo na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Rotek nie wolisz spamować ? Własnie to robisz ;ONa NIE-spam w własnym podaniu-aktywnośćBtw : Miło, że odpowiadasz ale ty już miałeś swoją szanse i daj się wypowiedzieć innym ... W swoim podaniu się pisze tylko raz potem już się tylko słucha plusów i minusów na swój temat ... A tak to jak bd tak cały czas odpowiadał to bd jak katarynka i temat zamienił by się w post końca nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie skreślajcie mnie dlatego, że nie wiedziałem o takiej zasadzie. Przepraszam.. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(BHP)_CoollMee_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 jestem na tak ogarnienty gracz i myśle że to ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jestem na Tak,-reklamy są-po mutacjiTylko minusy-mała aktywność na forum-brak składkiJestem za okresem próbnym też .PS. Wejdźcie w te strony to zobaczycie reklamy a nie oceniacie książkę po okładce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak:Często na serwerzeOgarniętyPo mutacjiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na tak, jak grałem na DR często go widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na nie skladka wiek nie,.! malo postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jestem na tak, człowiek ogarnięty i wiem, że da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jestem na TAKTrzeba dać szansęStara sięA co mają posty do serwera ? Adminuje na serwerze a nie forum .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 PISZ NA PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi