Jump to content

Rotek123 - PODANIE :D

rotek123

Recommended Posts

Imię : Wojtek

Nick : Rotek123 ]JumpStyle[

Znajomość AMXX : 5/6 (Szybko załapuje)

Mikrofon: Obecny

Składka: Nie ;/ (Mieszkam poza granicami Polski, mam mały dostęp do polskich pięniędzy, czy np. KARTY SIM :P, pokombinuje może przelew, ale mogę robić inne rzeczy, jak rteklamy na YT, layouty, obrazki itp ;) )

Steam/NS : Non-Steam (W najbliższym czasie kupuje STEAM'a)

Kontakt: GG: 18716075 Skype: Podam na GG/PW

Dlaczego ty? : Ponieważ nakłoniło mnie do tego parę osób, na serwerze przebywam na prawdę sporo czasu i czasami po prostu przydałoby się mieć tego adma, bo ludzie myślą, że nie ma admina, wszystko można..

Poza tym na prawdę starannie przykładam się do wykonywanej przez siebie pracy ;) Jestem także bezstronny :P CZASAMI :D

Ilość godzin przegranych na serwerze : Hmm.. Od października przynajmniej 3 mapy dziennie :D

Link do Reklam : Tralalala.waw.pl

Aera51

Cs-wariaty.xaa.pl

Cs-Creed

Cs-Pochylnia.eu Jeśli się nie wyświetla to oczekuje na akceptację, nie jestem pewien.

rotek123, nie wypowiadamy się w własnym podaniu!!!

Nie zbyt mała aktywność na forum. Jak będziesz więcej na forum to jestem na TAK.

Chwilowo na NIE

Rotek nie wolisz spamować ? Własnie to robisz ;ONa NIE-spam w własnym podaniu-aktywnośćBtw : Miło, że odpowiadasz ale ty już miałeś swoją szanse i daj się wypowiedzieć innym ... W swoim podaniu się pisze tylko raz potem już się tylko słucha plusów i minusów na swój temat ... A tak to jak bd tak cały czas odpowiadał to bd jak katarynka i temat zamienił by się w post końca nie widać

Jestem na Tak,-reklamy są-po mutacjiTylko minusy-mała aktywność na forum-brak składkiJestem za okresem próbnym też .PS. Wejdźcie w te strony to zobaczycie reklamy a nie oceniacie książkę po okładce .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy