ASAX 5 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 1. Twój Nick ASAX 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz 3. Nick oskarżonego on ma kilka nicków we dont know you you should've known 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:112727741 5. Data i godzina zdarzenia 2 mapy 18:17 15.02.2019 18:44 15.02.2019 6. Mapa de_zoo i cs_office 7. Opis sytuacji W przedstawionych wideach pokazuje jak typ używa wallchacka i aimbota. Wallhack na obydwóch materiałach a aimbot na de_zoo. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiem czy ty się kolego czegoś nawąchałeś czy co, ale powiedz ty mi jak mam brać cię na poważnie i cokolwiek ci odpowiedzieć, jeżeli cale twoje 'demo' opiera się na domysłach i niedorzecznościach. Poświeciłem 11 minut swojego czasu i kompletnie nic ciekawego tam nie przedstawiasz na mnie. Przykładowo pokazujesz jak no początku rundy stoję wcelowany w jedno z dwóch wyjść, z których może wyjść terro - NO KURWA CZITER JEBANY CIEKAWE SKOND WIE. A ta akcja z 11:41 jest po prostu 'perełką' tej twojej rozpiski XDDDDDDDDDDD. Popatrz, że Pappa tak samo tam celuje? Pewnie jest odpalony! Nie, to ty jesteś jakimś brązem który nie korzysta z radaru, nie wie co się dzieje na mapie, nie wie jak może zachować się przeciwnik. A te głowy z zoo z wczoraj najzwyklejsze w świecie, może jakbyś pograł trochę na innych modach niż deathrun, albo przynajmniej strzelał na tym codzie oprócz stawiania jak tard min, to może coś by z ciebie było. EDIT, dałem sobie szanse i dotarłem do 16 minuty. Jak wejdziesz sobie do gry i odpalisz meczyk, albo wjedziesz na jakiś serwer, to w lewym górnym rogu ekranu masz takie coś, co się nazywa radar. I tam zazwyczaj jest położenie twoich sojuszników, zespotowanych rywali, paka itp. I mój drogi kolego. Używanie tego radaru w grze przydaje się właśnie w takich rundach. Zobaczyłem że ostatni antyterrorysta co tam holdował (Alien) padł, więc prędzej czy później trzeba się będzie spodziewać rywala na plecach. I tak też było. Obracanie to po prostu bug gotv - tak samo jak podskakujące ręce i to, że nie mam na głowie celownika a mimo to strzelam głowę. Soboty nie widziałem, bo przyleciał na duchu, także nie spodziewałem się go tam, dopiero w późniejszych rundach zwracałem uwagę na plecy, czy nie przyleciał gdzieś na resp duchem. No kurwa serio, mam ci tłumaczyć takie proste rundy? Edytowane 16 Lutego 2019 przez dratewka. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dratewka, nawet nie czytałem Twoich wypocin tłumaczących jego demo bo nie masz w zasadzie tutaj nic do powiedzenia, od tego są odpowiednie rangi aby sprawdziły, czy faktycznie jesteś taki kozak, czy raczej leszcz na cheatach. Co do samego tematu a raczej do jego autora - Cheaty zgłaszamy tutaj wariacie: https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub *Nie oglądałem demek, ponieważ nie mam do tego sprzętu* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Wytrzymałem do 12 minuty pierwszego "filmiku z komentarzem" i stwierdziłem, że obejrzę jutro demka na spokojnie bez dziwnych domysłów. Jak dla mnie czysty, jak się nie zgadzasz z decyzją to zawsze możesz w dziale UB TEAM'u napisać skargę. Edytowane 17 Lutego 2019 przez RyKoS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi