aver 1 488 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 1. Twój Nick: h4xhs 2. Kto zawinił? (admin/gracz😞 admin 3. Nick oskarżonego: polski_sniper 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: dosłownie przed chwila XD 6. Mapa: nie pamietam 7. Opis sytuacji: króciutko, wszedłem sobie postrzelać hedziki, bawie sie bardzo dobrze, po czym zauważyłem że admin sie obudził i zaczął nadawać kary dla graczy, okej spoko, jego obowiązki. Później zaczął bluzgać, wyzywać, to sie odezwałem, jaki ty kurwa przykład dajesz xd mutujesz graczy za kulturke a sam jej nie przestrzegasz, po czym dostałem mute na 30 minut za wdawanie sie w dyskuje z adminem? XDDD 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie: Kilka osób którzy byli aktywni powinni sie wypowiedziec i poswiadczyc xd 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) nie wyzywałem powiedzialem pare razy " kurwa " i troche sie uniosłem bo jeden z graczy nie wie co to znaczy rush i nie dalo mu sie tego inaczej przetłumaczyć/przeklinanie to nic zlego bo kazdy moze przeklinac oczywiscie z umiarem a ty byles wulgarny i wyzywales mnie od pajacow nie widze sensu w tym co napisłes Edytowane 17 Lutego 2019 przez polski_sniper 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 17 godzin temu, polski_sniper napisał: nie wyzywałem powiedzialem pare razy " kurwa " i troche sie uniosłem bo jeden z graczy nie wie co to znaczy rush i nie dalo mu sie tego inaczej przetłumaczyć/przeklinanie to nic zlego bo kazdy moze przeklinac oczywiscie z umiarem a ty byles wulgarny i wyzywales mnie od pajacow To jest coś złego. Admin nie powinien używać słów wulgarnych, tym bardziej że mutujesz/banujesz/kickujesz za KULTURĘ, a kultura to także nie używanie słów typu "kurwa" Zamykam skargę, a admin otrzymuje ostrzeżenie. Na tej sieci nie ma czegoś takiego jak "unoszenie się". Admin powinien przejawiać większy poziom kultury osobistej, bo reprezentuje serwer 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi