michael20142014 0 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 . Twój Nick NMW 2. Kto zawinił? (admin/gracz) No admek dał mi kicka za niby resp 1:30 bo go zabiłem z mida XD 3. Nick oskarżonego Ekspo czy jakoś tak 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia 17:45 6. Mapa dust2 7. Opis sytuacji dmek dał mi kicka za niby resp 1:30 bo go zabiłem z mida XD 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkSpO 8 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Stałeś na tt z awp wcelowany w mida o ok 1:20 i wiele osób to widziało. Po czym dodatkowo dostałeś bana za obraze admina ponieważ nie umiesz się uspokoić. Są świadkowie a ty się ciągle wykłócasz a po zatem trochę kultury, chyba że cie jej w przedszkolu nie uczą. Edytowane 4 Marca 2019 przez EkSpO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Może trochę grzeczniej co ? Co do akcji na serwerze dużo ludzi lubi kampic. tt resp 1:30 to 1:30 Ekspo zrezygnował z admina i to jest moja wina, że zapomniałem mu zabrać ale nie jest to powód do wyzywania. +Następnym razem używajcie opcji edytuj Edytowane 4 Marca 2019 przez eQu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi