PaPkUu 658 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wiek: 19Kontakt (GG/e-mail/steam): cs.papku-skype , wieczorem podam GG Kiedy zaczynałeś grę w cs: Już prawie Około 5 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: DobreIle masz wolnego czasu?: Od 2-5hDlaczego starasz się o to stanowisko?: Pomyślałem ze jeżeli rekrut ON to napisze podanie .Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): NIEWymagania- 50 postów JEST- 50 godzin na forum JEST- Minimum 15 lat JEST- Minimum 2 miesiące na forum JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sory ale jestem na nie. Nie przekonało mnie to podanie + napisane na odwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jestem na tak wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sory papku, ale w ub support powinna być osoba często przebywająca na forum. A ty non stop siedzisz, ale na CS'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pewnie, że na tak. PaPkU ogarnia. ;** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Niestety Nie, Nie wdać cię na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niestety na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi