Bitch 2 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nick: Bloody Wiek: 15 lat Kilka słów o Tobie: Mam na imię Dawid, pochodzę województwa małopolskiego. Lubię grać w piłkę nożną oraz na komputerze, chodzę do 8 klasy podstawowej i po skończeniu tej szkoły chciałbym pójść do technikum na zawód Technick-Informtyk z racji ,że dobrze znam się na komputerze. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Ponieważ bardzo często zdarzają się osoby ,które utrudniają grę innym graczom. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Niestety nie, to byłby mój pierwszy raz. Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/godknows2002/ Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 0/10 ale myślę że szybko się nauczę Staż w grze: 3 lata Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): w dni robocze 3-4h a w weekendy 5-6h Edytowane 9 Marca 2019 przez Bitch 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 https://www.gametracker.com/player/Bloody/193.33.176.143:27015/ Tu twoje GT, które jest na duuuuży plus, Do tego jesteś ogarnięty, AMX nauczysz sie w 10 min. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka 3 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Wiesz co powiem ci tak Dzisiaj na serwerze skracałeś i sama ci bana dałam Ale z drugiej strony masz dobre GT a Amx łatwo się nauczyć Bloody ja jestem na Nie Nie przestrzegasz Regulaminu na serwie Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Przyjmuję Po tym okresie sądzę iż w końcu dojrzałeś do tej funkcji. Wpisz się w temacie po range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi