rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Siemka,Jestem ciekaw czy jest ktoś na forum, kto bawi się przykładowo programem Fl Studio / Cubase itp ? :DJeśli tak to jaki typ muzyki tworzycie? Ile już czasu się tym bawicie itp? :DA może ktoś bawi się tym w tradycyjny sposób? Zapraszam do zagłębienia się w temacie xDPozdro, Rotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMAS 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 siema ja bawie się trochę w dj'a Robie własne sety i mam zamiar kupic mixer na poczatek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja gram na gitarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 rotek123, swoją przygodę z muzyką zacząłem w 2007 roku, zaczynałem od FL'a 7, teraz korzystam z FL Studio 10 Producer Edition. Generalnie bawię się w House, Electro House, Dirty Electro, Dubstep, Drumstep, Drum n Bass, ostatnio zainteresowałem się Hardstyle'm, mam demko jumpstyle'owe do skończenia ale nie mam się kiedy za nie zabrać :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja się bawie w FL Studio i Virtual DJ jako AMATORKA. Wychodzi mi to nieźle, haha ;D Próbowałam zrobić w FL Studio remix "Chrześcijanin tańczy", ale nie wiedziałam jak się wkleja ten bit i dźwięki do nuty. ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja od niedawna gram na gitarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sodzio to nagraj filmik i pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ostatnio zainteresowałem się Hardstyle'm, mam demko jumpstyle'owe do skończenia ale nie mam się kiedy za nie zabrać :-> O wydaj wydaj : > Moj ulubiony styl muzyczny ;D Tutaj moje nutki Nie wiem czy można umieaszczać linki, jak nie to mnie postrzelcie; > Czekam właśnie tu na ludzi co bawią się HS / HC / JS ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Rotek świetne kawałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 dzieki :> To na razie amatorka, do świetności im długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No nie powiem niektóre kawałki zasługują na 5+ . Download-a daj :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Póki co niech płacą xDDD Haha .. Kiedyś może jakiś free będzie teraz to raczej do oceny daje; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Korzystając z okazji, że jest taki temat, chciałbym poprosić o ocenki moich "utworów" :-)DnBhttp://www37.zippyshare.com/v/38692957/file.htmlHardstylehttp://www31.zippyshare.com/v/79007283/file.html+chciałbym dodać, że nutki w słabej jakości ze względu na ripperów (złodziei) :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wypowiem się na temat HS, bo na tym się znam troszkę xDFajny pomysł, ale hmm kick za szybko wchodzi, zrób taki build, że melo czysto i clapy i nagle pier***cie . Także kick za cicho,fałszuje, źle pitchowany, i taki bardziej HandsUp'owy niż HS. Ale i tak dobre ^^ DnB Nie złe ;D Pozdrawiam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja się bawię Majkiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi