Nevermo 0 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nick:NevermoreWycinek z konsoli(bez IP)*:BrakSerwer:Cod modLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Nevermore&Submit=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @DerSaL demko do rozpisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSaL 30 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 de_cbble 2019-03-16 21:41 - Runda 6 - Wychyliłeś zza ściany i strzeliłeś w mur za którym stał typ. (Akcja podpisana pod wh). - Runda 8 - Leciał typ chorazy na bh, rozpędzony był a twój celownik leciał równo z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Wiem, że nie powinienem, ale grałem na serwerze dzisiaj 12h. Od początku mi już śmierdziałeś i to jest moje zgłoszenie o ile się nie myle. Jako były UB team proszę sprawdzającego o zwrócenie uwagi na to ile on potrafi głów strzelać na daleki dystans, strzela jak z eliminatorem ale bez niego. Do tego dochodzi to co napisał dersal w 1 miejscu. Chlop potrafil machac celownikiem po glowach i zabijac XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dobrze, a więc zapoznałem się z demkiem i dla mnie jest to wh połączone z smooth aim'em Runda 6 od razu spalony, strzelanie do ściany za którym stał przeciwnik Runda 8 to strzelanie to mahesvary było dziwne bo strzelał za nim a pociski wchodziły w tt'ka ale to prawdopodobnie wina demka Zwróciłem uwagę na Rundę 10, podejrzany siedząc przy sianie, cofnął za nie, następnie wcelowując się w wejście a za ścianą stał przeciwnik, nagle wyjął granat i rzucił w jego stronę imo spalony BANNED 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi