Lil_kapi 16 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) 1.Lil kapi 2.Opiekun 3.Snuffik 4.Nie mam jak bo mnie zablokował 5. 20.03 godzina 19:16 6.Mapa ba_jail_sand_beta_v2 7.Bylem przekonany ze już nie posiadam guarda przy czym wchodząc na serwer zmieniłem nick i kiedy zobaczyłem ze go jeszcze mam powiedziałem dla żartów przy czym śmiejąc się no to teraz dajemy komuś permuta i dostałem perma za nadużywanie funkcji administracyjnej oraz propagowanie do nazizmu (Rozumiem za co jest ban za nazizm ) Dodatkowo snuffik nie miał żadnych dowodów bo grał mma 8.- 9.od 2 rundy do killdaya Proszę o obejrzenie demka a nie automatyczne odrzucenien skargi przez opiekuna . Edytowane 20 Marca 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) @-_- proszę bardzo oceń to, temat ukryłem żebyś ty to ocenił. "Dodatkowo snuffik nie miał żadnych dowodów bo grał mma" sprawdzilem gameme i mi wystarczylo, do tego poskarzenie sie kilku osob na to co robi. Masz nick w gameme i na czacie wystawiana czysta komende do mutowania gracza jako guard. Jak stwierdzisz, że bana skrócić, to skrócę. Edytowane 20 Marca 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi