Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Imie : Dawid Wiek : 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 22,3 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiad Znajomość z większością użytkowników: Tak Dlaczego ja ? : Jestem Ogarnięty ! lubię kontakt z ludźmi, jestem kulturalny ! gdybym został Redaktorem Zapewniam ze na forum pokazywało by się o wiele więcej Wywiadów !, Jest Kilku adminów którzy jeszcze nie udzielili wywiadu ! Mam nadzieję że nawet jak podanie zostanie odrzucone to obecni Redaktorzy postarają się i naliczą trochę tych Wywiadów ! PS: Wiem że nie mam 60 postów ale idę ku dobrej drodze żeby przekroczyć setkę. Oraz Wiem ze nie mam 20 dni na forum ale jak widzicie jestem codziennie ! Kilkoro z graczy miało wątpliwości czy jak dostane admina na cod-mod 45k level będę się udzielał na FORUM i ja chcę im udowodnić ze się mylili i zarówno pokazać im że jestem w stanie napisać nawet do 10 sensownych Postów dziennie ! Liczę na dobre rozpatrzenie podania Pozdrawiam Schabusss <333 / Odpowiedzi Tutaj będę wam odpowiadał ! żeby nie spamować ! - Kolero dla czego na nie powody ! - Właśnie chodzi mi o okres próbny - macie racje ! lepiej poczekać aż gracze/administracja nabierze do mnie zaufania - może nawet dam rade nadgonić wymagania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na tak powinien ogarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jestem na Tak, ale na okres próbny zobaczymy jak się będziesz sprawować itp.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 jestem na tak , jestes ogarniety , aktywny na forum i mysle ze sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 jestem na tak, ale może najpierw okres próbny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Faktycznie, na forum nie jesteś zbyt długo, nie spełniasz większości wymagań, ale widać, że się starasz.. Okres próbny byłby może dobrym rozwiązaniem, ale Redaktor powinna to byś osoba trochę zaufana..więc posiedź jeszcze trochę z nami wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 narazie na nie wymagania nie sa spelnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Posiedź jeszcze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak rozumiem WAS proszę H@ o zamknięcie puki ci rezygnuję z podania posiedzę jeszcze poznam lepiej ekipę i dopiero podanko !!Pozdrawiam Schabusss <333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 W sumie czemu nie, na serwie aktywny na forum też widzę siedzisz. W porządku chłopak dajcie mu szansę Ale skoro rezygnujesz no problem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Grambezbutow, Witam cię nom rezygnuję ponieważ chcę lepiej poznać ekipę oraz graczy. podanie złoże około 10.12.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie spamuj w własnym podaniu, boże jestem na nie za ten spam już powinien warny załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oppa Miodzia, ogarnij się przecież napisałem że rezygnuję z podania ! zaraz ty warna złapiesz za decydowanie za Moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 przyjętyRedaktor działu Wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi