MaŁpA 0 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witam Chciałem złożyć propozycję reaktywacji cod moda w cs 1.6 był już kiedyś cod mod z sieci cs-classic i był to bardzo dobry cod. Zgłaszam się z tą prośbą do was dlatego że brakuje w cs 1.6 dobrych cod modów Podrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Witam, Nie stać nas by ładować 10-30 zł dziennie na reklamę serwera, a bez tego serwer nie rozkręci i tutaj żadne obiecanki w stylu "Dużo graczy wbije" nic nie zmienią. Każdy serwer w PL ładuje kasę w boost. Stawka 10-30 zł, to i tak mało, patrzącn a to, że porządne stawki zaczynają się od 40 zł w górę za dzień bez groupboost 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaŁpA 0 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) a jeżeli byśmy opłacili np serwer na pukawce i byśmy byli po prostu podpięci pod waszą sieć a wy tylko byście nam tego coda zrobili na naszych pomysłach typu klasy itd . Edytowane 28 Marca 2019 przez MaŁpA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie zajmuje się już serwerami 1.6, więc jeśli chcecie, to ja mogę wstawić na forum w wolnej chwili wszystko co mam z COD. Dodam, że nie widzę problemu z przyjęciem serwera, lecz tylko w sytuacji gdy już jest rozkręcony, a nie że ktoś przychodzi z pustym serwerem i chce bym go dodał na forum, itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaŁpA 0 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 To wstaw jeżeli mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 To zapraszam na PW z kolegą i jak znajdę czas, to, to ogarnę, ponieważ od dawna jestem na laptopie i wszystkie te pliki latają gdzieś po moim dropbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi