pabloescobar 1 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nick: PabloEscobarWycinek z konsoli(bez IP)*:Odwołania składamy na <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic.pl/</font>!. Disconnect: PabloEscobar zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: aim Koniec Bana: 29-03-2019 22:24 Serwer: ★ FFA 128TR ★Cs-Classic.pl★ WS/KNIFE ★ FREE VIP ★Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:490475820&advType=steamid&Submit Troszke smieszne bo mialem staty 7-4 jesli sie nie myle dalem 3 ladne glowy pod B wychodzili pod celownik i ban za aima. Nastepnym razem prosze ogladac pare rund nie wnioskowac po jednej :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nie będę się rozpisywał, 5,6 i 7 runda do obejrzenia ocenienia przez zespół UB. Dziwne to dla mnie bo gracz cały mecz gra naprawdę przeciętnie, nie trafia prostych fragów, nie sprawdza oczywistych miejscówek a nagle w czasie 3 rund jakby ktoś inny usiadł do komputera, przez co szybka, może zbyt pochopna ale jednak decyzja o zbanowaniu. Dodam drugi raz z rzędu i bede to dodawał póki mam admina, 0 lvl steam, nowe konto, niech kurwa ci ludzie grają na mainie bo budzą duże wątpliwości. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloescobar 1 Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Gralismy wczoraj razem i gralem caly czas tak samo, dzis moje pierwsze siedem rund jak wrocilem z miasta. Trzech typa mi pod celownik wlazlo nie wiem gdzie ty widzisz aima Zobacz jak sie wcelowywuje nie na pixel tylko na wybiegajacego gracza tak jak Swag z IBP starego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jak dla mnie farcik. Nic specjalnego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi