Pancio. 218 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: PolandBeastPowód: SzkołaCzas nieobecności: od tygodnia do trzech Coś od siebie: --- @RyKoS Admin pisze nieobecność, a ty tylko dajesz reakcję. AHA ~~ @Mrs. Quake Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Mrs. Quake 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ja oczywiście przyjmuje ale tu na forum masz tylko range UB-Team więc w sumie nie wiem czy mam się wypowiadać czy nie 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jako Opiekun musisz panować nad osobami które masz w ekipie oraz wiedzieć kto w niej jest, więc? Ale okej, nie masz Lidera w klubie, ale już napisałam o to do Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi