Next19 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 1. Serwer: [ProCOD] Cs-Classic.pl [45001] [RESET LVL] 2. Nick: Next3. Imię: Łukasz4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Obecnie nie, poniewaz sie rozwalil ale zamierzam kupic7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Hm na forum bardzo malo9. Opisać siebie: Jestem ogarniety, lubie pomagac innym, Bylem juz nie jeden raz adminem 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Podoba mi sie ten serwer, atmosfera jest bardzo mila11. Linki do reklam: obecnie nie mam ale jutro porobie 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: nagram demo-Gdy ktoś nadużywa micro: dostanie upomnienie a potem bana -Nadużywa Kultury na serwerze: Tak jak wyzej zostanie upomniany, jezeli sie nie dostosuje zostanie ukarany banem 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 NIE- nie masz 30h na serwie- brak reklam- pkt 12. Tylko demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jestem na tak ale za wczesnie skladasz podanie +ogarnia +admina ogarnie +znam go juz dluzszy czas wiem na co go stac -reklamy -czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja na tak.Ogarnięty gośćProponuje dać mu 2-3 dni próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Sory ale na nie -konto dla podania -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 NIE Brak reklam Aktywność na forum Konto dla podania Mało na servie Pkt. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na NIE Nie ma H na serwie konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na NIE . Powody UP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wymagania. Na razie jestem na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi