EkSpO 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 1. Nick: EkSpO 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9.5/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): Już dawałem 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/782153 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kamil, mam 16 lat, na ogół interesuję się muzyką oraz e-sportem oraz sportem. Na serwerze gram już od ponad roku i znam wielu starych graczy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem, ponieważ widzę że aktualnie często na serwerze nie ma admina lub nic nie robi. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:106574128 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 17-21 Weekend 10-24 (soboty nawet dłużej) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od końca 2014 roku. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) + Aktywny na serwerze + Pełnił już rolę admina + Zna ludzi na serwerze - trochę nieodpowiednie zachowanie pisząc "często na serwerze nie ma admina lub nic nie robi." Ostatnio na serwerze obserwowałem dwóch gości naraz i jak zbanowałem pierwszego to gracz pisze na czacie, że ile można było czekać. Ciągłe krytykowanie pracy adminów, że nic nie robią, a sam zrezygnował z tej roli i teraz narzeka a na dodatek krytykuje we własnym podaniu. Tu minus. Aktualnie jestem na TAK ale chciałbym żeby wypowiedzieli się inni admini Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez LAYZOOO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexus 14 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) +Bardzo miła osoba naprawde umie pomoc +Zna ludzi na serwerku +Długi staz na serwerze + Aktywny na serwerze -16 lat Jestem na tak ! Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Pexus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nojo 67 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 +Długo gra i często +Posiadał już admina na serwerze +Ludzie go znają i jest pozytywna osoba - Wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jesteś troche arogancki z tego co pisze layzo. Admin musi sprawdzic gracza zanim go zbanuje. Chyba, że widać kreciołka. Także mam nadzieje, że nie bedziesz sie tak samo zachowywał jako administrator. Daje okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi