maciekzfnatik1337 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nick: masno festWycinek z konsoli(bez IP)*: nie mamSerwer: cod modLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:460500118&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @seb!x rozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb!x 9 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam nie jestem w stanie rozpisać demka po pobraniu demek i wypakowaniu wygląda to tak ja ss`a. Wrzuciłem demko również do cs:go i nie chcę odczytać demka i najgorsze nie wiem jak naprawić "Bardzo Przepraszam " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Bana otrzymałeś za Fake Account, czyli za nowe konto (0lvl Steam), które nie ma znajomych i zostało podejrzewane o cheaty Zamiast grać na świeżym koncie, trzeba było grać na main'ie A w dodatku dostałem informacje, że masz bana na 3 serwerach za cheaty Ban zostaje // -_- Podpinam się pod to. W takiej sytuacji (tak jak: nowe konto, prywatne, brak znajomych, itp) jest ban za fake account 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi