Tetsu 281 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Twój nick: Tetsu lub jak kto woli Ememens Wiek: 20 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Dawid i mieszkam w Grudziądzu, takie zadupie na Kujawach. Interesuję się piłką nożna, skokami narciarskimi a przede wszystkim snookerem. Skończyłem albo zaraz skończę Technikum Ekonomiczne, a profil to Technik Logistyk, którego ładnie zdałem. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Zdarzają się gracze, którzy utrudniają rozgrywkę lub są afk przez kilkanaście rund, co irytuję. Chcę także utrzymywać porządek na serwerze. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak, adminowałem tutaj dwa razy na DR i na ex DD2 1.6 Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9/10 Staż w grze: 10 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Tetsu/193.33.176.143:27015/ PS. Tak wiem, że trochę mało, ale nadrobię. Kilka osób mnie kojarzy, więc wiedzą, ze potrafię siedzieć długo. Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Zależy od dnia, od godziny nawet do 3-4, co widać po moim GT. Czy uiścisz składkę adminowską?: Tak 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja się tu rozpisywać nie będę - po prostu na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 No ja jestem za. Doświadczenie chopak ma, grać też gra dość sporo, w odróżnieniu od kilku innych adminów z tego co wiem, więc skoro ma ochotę się pobawić w pana admina, to nie widzę przeszkód xD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Co by tu napisać Starasz się, momentami troszku przedłużasz no ale wiadomo taka klasa. Doświadczenie masz, można powiedzieć że starzy znajomi z pracy xD Składka jak zawsze na plus punktowana GT masne ale czasem są zerka 😕 Poprawiaj regularność i staraj się mniej pić Miejsce się zwolniło także zapraszam. Wpisz się tu po rangę: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi