Gość Makselele Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nick: MakseleleWycinek z konsoli(bez IP)*:nie mamSerwer:★NOWY SEZON★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ��Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Makselele&Submit=Search Bana dostałem za obrazilwy nick w strone opiekuna , nie był to mój zamysł bardziej to podchodzi pod sama prowokacje napisałem do opiekuna dlaczego pernamenty ban i odpisał mi ze wykorzystuje jego dane osobowe w nicku gdzie był tylko nazwa miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Wy serio uważacie, że będziecie sobie na kogoś naskakiwać, obrażać go, itd, a potem skończycie z banem na pare godzin? Dość dziwny tok myślenia. Jeśli ktoś celowo łamie regulamin w taki sposób, to nie powinien się dziwić, że otrzymuje perma, bo to podchodzi pod błazenadę i robienie ze mnie idioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Makselele Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Chciałbym dodac ze nick jedyne co miał wspólne z opiekunem to chyba nazwe miasta i tyle nie były wykorzystywane żadne dane osobowe jak napisał opiekun to była taka 1 sytuacja i od razu permban? czy można to zmiejszyc to miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @SnuFFy proszę o komentarz @Makselele nie rób ze mnie idioty: "✪Grubas z Zielonej Góry✪" -> jeden z nicków, który używałeś na serwerze. I nie odpowiadaj mi w nowej wiadomości. Korzystaj z opcji edytuj, oznaczając mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Chłop zamiast się przyznać na pw i przeprosić dalej próbował kłamać, więc dla mnie perm zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zamykam temat i ban zostaje, jeśli opiekun mówi, że na UB nie ma szans @-_- jeśli będziesz chciał to otworzysz temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi