MiszczKunk 79 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: MISZCZKUNKFUNK Pytanie: Tutaj zwracam się o pomoc do starszych graczy deathruna. Mam problemy z poprawieniem płynności w grze, mam 500 nawet na niektórych mapach te 1k fps ale gra po prostu nie jest płynna i nie da się robić stref bo ciągle mi zwalnia myszka, próbuję zawsze komuś wyjaśnić to mówi że jestem jakiś niezrównoważony Po zaktualizowaniu z w7 na w10 jest taki problem tylko w cs1.6 Czy ktoś z was posiada jakikolwiek cfg pod dr w szczególności przygarnę ten od kakusia który po formacie mi znikł nawet z pendrive Przygarnę i sprawdzę wszystko System operacyjny: W10 ScreenShoot: Dla osoby, której uda mi się pomóc przewidziana nagroda Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez MiszczKunk Zapomniałem dopisać jednej rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Napisz na steam to ci kopsne cfg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi