Ewcia 155 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Twój nick: Ewcia Wiek: 18 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Ewelina i mieszkam w Bydgoszczy. Teoretycznie chodzę jeszcze do liceum o profilu mat.inf, aczkolwiek w praktyce mam już koniec roku i czekam na maturę. W wolnych chwilach, których na dany moment mam bardzo dużo lubię grać w gry, oglądać seriale, rysować i jeździć na rowerze. Przyszłość wiążę z informatyką, ale nie wiem jeszcze z jaką konkretnie jej dziedziną. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Oczywiście w celu pacyfikowania niegrzecznych osobników, którzy zakłócają spokojne kicanie innym graczom. Poza tym nie mam co robić, a i tak przesiaduję na serwerze całymi dniami, więc czemu nie? Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: A posiadam Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Podstawowe komendy, wszystko co trzeba sobie przypomnę Staż w grze: Dobre kilka lat Link do Twojego GameTrackera: #NOLIFE Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): >3h dziennie Czy uiścisz składkę adminowską?: Mogę uiścić, żeby nie było, że mam węża w kieszeni 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Oczywiście, że na tak Bardzo pozytywna i pomocna osóbka. Jeśli jednak zdecydowała się pobawić w panią adminke to czemu nie 😛 +aktywność (nolife) +składka +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Na TAK + Wiek + Doświadczenie + Aktywność poziom nolife + Chyba znana i rozpoznawana +/- Nie wychodzi praktycznie z domu +/- Grubas i słabo kica + Składeczka Przyjęta Zgłoś się po flagi na PW forum lub Steam Wpisz się w tym temacie po rangę: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi