ImSmurfSilver 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: ImSmurfSilverWycinek z konsoli(bez IP)*: Nie mamSerwer: ★EVENT★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:499451739&advType=steamid&Submit Zostałem zbanowany ponieważ jeden z graczy podpuścił mnie abym wpisał tekst z Darmowych hacków tzw. EzFrags. Niestety nie wiedziałem że za to dostaje się perma. Proszę o UB z góry dziękuje. rykos da znać co z tym robimy //peter Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez Peter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 No byłem przy tym tylko czekałem aż napisze dobrze prośbę o UB No przed tym jak ImSmurfSilver dostał bana z automatu za wklejenie linka do czitów to ziomek właśnie za te czity dostał bana i mówiłem że za takie czity darmowe z bindem to lecą z automatu bany i żeby nie wklejali czasami tego linku na czat bo też dostaną bana, ale widocznie pokusa była za duża albo nie usłyszał tego co mówiłem i poleciał banik UB można mu dać i będzie mieć nauczkę na przyszłość żeby nie kopiować wszystkiego co się pokaże na czacie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi