SnuFFy 1 119 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Wczoraj do CS:GO wszedl nowy update mający na celu usprawnienie rozgrywki w trybie Battle Royal. Tutaj przetlumacze dla niektorych co sie pozmienialo: – Dodano nowe mapy, itemy, mozliwosci respawnowania i wiele wiecej. – ExoJump buty są teraz dostępne. Trzymając przycisko skoku wykonasz wysoki skok, a kucajac przed skokiem wykonasz długi skok. – Miny wyskocznie zostaly dodane. Po rzuceniu takiej na ziemi mozesz rzucic siebie albo przeciwnika w powietrze. – Pozostałe nowe itemy oraz upgrady zostaną dodane w przyszłych patchach. – Nasi koledzy z teamu noszą teraz niebieskie uniformy zamiast pomarańczowych. – System pingowania gracza został dodany,domyślnie orzypisany do Mouse 3 (command “player_ping”) Dorzucam jeszcze filmik od Anomaliego jakby ktoś chciałby zobaczyć to w akcji P.S. @-_- dawaj mi te tarcze na jb jak tylko się da 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A gdzie mój source 2 :C Gibbme 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dzięki za info bo mój english R.I.P ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi