Skocz do zawartości

[ODRZUCONA][Skarga] 3PolskieLitery

Rustic

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: 3PolskieLitery

2. Kto zawinił? (admin/gracz😞  Gracz

3. Nick oskarżonego: "xXDrUiD98PLXx"

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:43107470

5. Data i godzina zdarzenia: 3 maj godzina 00;00

6. Mapa de_westcoast_go

7. Opis sytuacji: Gracz Druid 2-3 krotonie latał na duchu na respa przed 1;35. Siedział połową w ziemi oraz strzelał, proszę o ukaranie.
Teraz chciałbym poruszyć temat o adminie „Formix”- Pomimo zgłoszeń, które widać i słychać na demku dalej nie reagował tylko grał chcę tu nadmienić, że.
To nie jest pierwsza sytuacja, kiedy mu coś się zgłasza, a on to olewa jako nowy admin powinien trochę ogarniać bardziej niż teraz.
Na demku również słychać jak 2 toczy spór przez mikrofon napisałem mu daj im mute i będzie spokój dalej chyba ignorował.
@RyKoS @Mahesvara2 Mam nadzieję, że zajmiecie się tą sprawą bo jest to trochę śmieszne...
8. Dowody (demko/screenywiadkowie😞 http://414339.node52.pukawka.pl/dem-de_westcoast_go-1556834399-1556835929.zip 

@ninjahack Mój tok rozumowania jest taki, że dostałeś 2 zgłoszenie i nie wiem jakim cudem niby ten pierwszy ci umknął skoro jeszcze z tym jamba gadałeś....

I nie działa to na zasadzie zgłosiłem daj bana tylko zgłosiłem to popatrz na niego przez chwilę a nie graj dalej i napiszę se potem ch*j umkneło mi te pierwsze zgłoszenie ^.-

a i tak jak napisałem to nie jest pierwsza mapa kiedy do ciebie się coś piszę mówi a ty to olewasz.

@RyKoS ze względu na brak zainteresowania proszę o zamknięcie tematu tym razem daruję sobie skargi ale następnym razem jeżeli takowa sytuacja wyniknie to na pewno znajdzie się na forum.

Edytowane przez Rustic

Pozwolę sobie dodać coś od siebie ;)
Zacznijmy od tego, że to "niby" pierwsze zgłoszenie mi jakoś umknęło,po obejrzeniu demka usłyszałem, że mówił ktoś o strzelaniu na duchu, na admin saya też nic nie napisaliście :)
Za drugim razem kiedy zaczaiłem o co chodzi upomniałem go na sayu i przestał strzelać na duchu, ew późniejsze akcje można by dopisać do latanie blisko respa, lecz ta mapa jest tak mała, że z tego miejsca na bs'a jak i respa miał tyle samo.
Co do sporu dałem im chwile chciałem zobaczyć co z tego wyjdzie ale w następnej rundzie już był spokój.
I już na sam koniec @Rustic, jak ktoś mi napisze, że masz wh na admin sayu to mam Cię odrazu banować? Bo chyba taki jest twój tok rozumowania: " zgłosiłęm go, no czmu on go jeszcze nie banuje, chu*** admin idę napisać skarge na niego"

Edytowane przez ninjahack
  • Like 1
  • Uwielbiam 1

Mogę wypowiedzieć się w ten sposób, iż gracz posiadający perk "duch" nie stosował się do zasad regulaminu. Po nie jednym upomnieniu ze strony graczy oraz admina nie zastosował się do zasad obejmujących serwer i w dalszym ciągu łamał wszelkie punkty regulaminu dotyczące takowych sytuacji. W momencie w którym zrobił to po raz któryś, mój mózg nie wytrzymał i niszcząc moje poetyczne wręcz odczucie używek, nawyzywałem go od najgorszych. Ku mojemu zdziwieniu również nie dostałem upomnienia, muta, ani bana ;)

Zapraszam do rozpatrzenia tej jakże zagmatwanej sytuacji przez samego głównego opiekuna Codmoda! Pozdrawiam jamba

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności