Speak 23 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) czesc wszystkim hej hej Mam propozycje dla medyka ponieważ jest mocno upośledzony jeżeli chodzi o zadawanie demage a a na levelach powyżej 30 jest po prostu słaby dopiero ok 50 lv zaczyna bić coś chdzi mi o punkty klanowe dla nie go za wskrzeszenie ..Co wy na to ? Edytowane 4 Maja 2019 przez Speak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dobry pomysl, jak dla mnie to przyda się takie coś tej klasie. Widzialem tylko jednego od wczorajszego resetu i się w sumie nie dziwię 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfaper 29 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Zgadzam się może dzięki temu będzie więcej medyków na serwerze są tylko dwaj medycy których jedną z najlepszych opcji na expa jest podnoszenie sojuszników a gdyby w clanie były dodatkowy exp za wskrzeszenie to na pewno medycy mieli by odrobinę łatwiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oh chylkyyy 10 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo fajnie by było dodać takową opcje Nie oszukujmy się jest wiele klas które są po prostu słabe i trzeba je podrasować, dlatego zacznijmy od Medyka!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Uważam, że głównym zadaniem medyka jest podnoszenie kolegów z drużyny. a nie zabijanie więc faktycznie propozycja słuszna i trafna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Po zastanowieniu "No Racja" Może w końcu będzie więcej niż 2 medyków na sezon! Jak najbardziej na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 POMYSŁ PRZYJĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi