Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam, Otwieram rekrutację na opiekuna serwera Multi-Arena 1v1. Zadaniem opiekuna będzie zajęcie się działem na forum, sprawdzanie adminów, organizowanie konkursów itd. Osoba ta powinna być aktywna na serwerze jak i posiadać chęci oraz czas na sprawdzanie i zgłaszanie błędów z forum. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość SMX (1-10): Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Imię: Kuba Nick: Zimny. Wiek: 17 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 1-2h, ale to sie powiększy raczej, bo co raz więcej wolnego w szkole Staż na serwerze: 3/4 miesiące z przerwami STEAM: steamcommunity.com/id/noochancee Znajomość SMX (1-10): 10 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Kilkukrotny admin oraz opiekun serwerów Dlaczego akurat Ty: Jak widać nie ma chętnych do zaopiekowania się arenką, no to chce spróbować swoich sił na owym serwerze Z dr nie wyszło przez jeden głupi błąd, to może tutaj się uda. Nie jest to zbyt wymagający tryb więc myślę, że podołam 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Imię:Sebastian Nick:Arashi&Akina Wiek: 20 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 2/3h Staż na serwerze: około roku z przerwami małymi STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198850688322/ Znajomość SMX (1-10): 9/10 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak Dlaczego akurat Ty: Postarałbym się ożywić ten serwer jak za czasów Cs Go płatnego, kiedy grało 30/30 osób. Myślę, że to nie jest trudna rola i poradziłbym sobie. Aktualnie mam dużo czasu i dałbym radę zaopiekować się tym serwerem. Edytowane 8 Maja 2019 przez Złodziej_MarzeŃ 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W dniu 8.05.2019 o 12:09, Zimny. napisał: Imię: Kuba Nick: Zimny. Wiek: 17 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 1-2h, ale to sie powiększy raczej, bo co raz więcej wolnego w szkole Staż na serwerze: 3/4 miesiące z przerwami STEAM: steamcommunity.com/id/noochancee Znajomość SMX (1-10): 10 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Kilkukrotny admin oraz opiekun serwerów Dlaczego akurat Ty: Jak widać nie ma chętnych do zaopiekowania się arenką, no to chce spróbować swoich sił na owym serwerze Z dr nie wyszło przez jeden głupi błąd, to może tutaj się uda. Nie jest to zbyt wymagający tryb więc myślę, że podołam Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi