JokerPL 0 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 1.Twój Nick:JokerPL2.Nick admina/gracza który zawinił:NaViGaTiOn3.Admin/Gracz :Gracz4.Data i godzina:29 listopad 2012 ok. 20.005.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Świadkowie Wojownik6.Opis sytuacji:Gram sobie ktoś mnie komentuje, wyzywa i oskarża o cheaty czego nie mam. To już 2 ssy od kogoś kto chyba nie odróżnia skilla od cheatów. Wychodze za ściany i zabiłem kogoś bo wiedziałem że będzie tam stał bo to był już chyba z 5 raz, wychodze z kolego i strzelamy mi się udało go zabic a po chwili patrze robi mi navigation screeny jak stoje w miejscu -.-. Poza tym czekam na ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted November 29, 2012 Root Share Posted November 29, 2012 Jeżeli dostałeś bana z ss'ami to je wstaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPL 0 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 No wstawiłem ale o to chodzi że to dziecko ten NaViGaTiOn ktoś napisał że mam cheaty a ten od razu ssy robi nawet nie sprawdził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted November 30, 2012 Root Share Posted November 30, 2012 Pogadam z nim bo tutaj brak jakichkolwiek dowodów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts