JokerPL 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 1.Twój Nick:JokerPL2.Nick admina/gracza który zawinił:NaViGaTiOn3.Admin/Gracz :Gracz4.Data i godzina:29 listopad 2012 ok. 20.005.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Świadkowie Wojownik6.Opis sytuacji:Gram sobie ktoś mnie komentuje, wyzywa i oskarża o cheaty czego nie mam. To już 2 ssy od kogoś kto chyba nie odróżnia skilla od cheatów. Wychodze za ściany i zabiłem kogoś bo wiedziałem że będzie tam stał bo to był już chyba z 5 raz, wychodze z kolego i strzelamy mi się udało go zabic a po chwili patrze robi mi navigation screeny jak stoje w miejscu -.-. Poza tym czekam na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jeżeli dostałeś bana z ss'ami to je wstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerPL 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No wstawiłem ale o to chodzi że to dziecko ten NaViGaTiOn ktoś napisał że mam cheaty a ten od razu ssy robi nawet nie sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Pogadam z nim bo tutaj brak jakichkolwiek dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi