andzia 0 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Niestety pora się pożegnać... Odkąd serwer dd2 przestał istnieć nie znalazłam tu nic dla siebie jednak chciałabym podziękować za mile spędzony czas i za przyjaźnie które zawarłam grając wspólnie z wami ❤️ konta na forum nie usuwam, będzie mi przypominało o mojej rozpoczętej przygodzie z cs’em 1.6 w którego gram do dziś Pozdrawiam, andzia 🥰 Edytowane 11 Maja 2019 przez andzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Od kilku lat chciałem wrócić na 1.6, ale nie mogę wrócić do formy sprzed lat przez wygląd gry CS:GO. Gdyby w 1.6 były rankedy to w życiu bym nie przeszedł na tą gównogrę jaką jest Global Offensive. Pozdrówki i do zobaczyska, ja także nie korzystam z serwerów CSC ale siedzę tu z przyzwyczajenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Też próbowałem wrócić do 1.6, ale po graniu, nawet krótkim w CS:GO ciężko jest, jednakże brakuje trochę atmosferki z 1.6 3maj się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi