LuBiS`_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W dniu dzisiejszym 29.11.12r. przeprowadziłem wywiad z Adminem TS3 i Only dd2/inf GoPe . LuBiS`_ GoPe Siema , liczę na miłą współprace No Siemka ; Ja też, zobaczymy co z tego będzie Może zacznę standardowa , jak masz na imię i ile masz lat? To tak. Mam na imię Marek i mam 16lat Z tego co piszesz chodzisz do szkoły (jakiej) ? Chodzę do technikum o profilu mechanicznym, do pierwszej klasy. Uu mechanik a będziesz czym się w przyszłości zajmować jako mechanik ? Znaczy się to jest klasa o profilu mechanicznym z gwarancji pracy na Kopalni. Zobaczymy czy mnie przyjmą Trzymam kciuki , Dobra następne pytanie masz brata lub siostrę ? Dzięki, przyda się A no mam brata młodszego ;] A jak braciszek się nazywa , ile ma lat i czym może nam powiesz się zajmuje ? Brat ma na imię Dawid, Chodzi do pierwszej klasy gimnazjum, obecnie się uczy Masz może jakiegoś pupila , zwierzaka? Mam 2 koty oraz psa ;P owczarka niemieckiego Teraz może jakieś pytania dotyczące cs`a i naszego forum . Skąd wziąłeś taki a nie inny nick ? Oj to jakoś tak samo wyszło Na początku było Gopcio, Goppek no stwierdziłem że nie odpowiadał mi i postanowiłem zmienić na GoPe ;)Fajnie wygląda ludziom się podoba więc niech zostanie Jak długo już grasz w cs`a ? I jak zacząłeś w niego grać ? Oj w cs'a gram nie za długo, o ile się nie mylę to zaczynałem swoją grę po ukończeniu szkoły podstawowej Kumpel miał swoja sieć i zapraszal wszystkich a że w tamtym czasie nie wiedziałem co to cs a byłem tego ciekaw to postanowiłem pobrać i zagrać a ile mi zajmowało wtedy nauczenie się grac i wgl. to masakraa... Jak zaczęła się twoja przygoda z Cs-Classic.pl ? Też ciekawie Szukałem fajnej sieci i chodziłem po serwerach, pierwszy lepszy serwer i grałem. Na pewnym serwie ktoś reklamował dd2/inferno cs-classic wbiłem i gram do teraz i mam admina na serwie i na Ts3 Czy twoim zdaniem serwery Cs-classic się wyróżniają ? Tak, są inne niż wszystkie Czy chciałbyś coś poprawić a naszej administracji ? Nie Chyba że ja jako moderator to tak :D ale się nie oszukujmy puki co daleko mi to tej rangi Może nam wyjawisz jaką w przyszłości range na forum będziesz się starał ? Znaczy się chciałbym być moderatorem lub global modem maksymalnie junior modem ale pewnie jak kimś zostanę to maksymalnie moderatorem się zobaczy Dobrze koniec pytań o cs`ie . Może jakie typ piosenek preferujesz ? Oooo... Sporo tego Ale najbardziej to Polski Rap, oraz coś w stylu Electro-Hause Ale tak ogólnie to wszystko co wpadnie w ucho A może teraz za jakimi grami przepadasz ? No to oczywiście Cs Czasem metin priw i to tyle no Może kogoś chciałbyś pozdrowić z cs-classic.pl ? No pewnie Chciałbym pozdrowić Semiego Dawidek a -_- Nerrkę Ciebie Latek micha129 lewego Chilla Kryptona i resztę Dzięki serdecznie za możliwość przeprowadzenia z tobą wywiadu . Spoko też było miło Wywiad się spodobał może postawisz piwko za robotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Fajny wywiadzik oczywiście dzięki za Pozdrowionka :-P i leci pifvko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 bardzo ciekawy wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Znów ten sam błąd ortograficzny i znów wywiad za krótki.. Oj Lubiś popracuj trochę Zadawaj więcej i szczegółowych pytań, ale cóż masz już to piwko za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 sn0wy`, Staram się ale mi coś nie wychodzi ale będę próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wywiadzik fajne ale za krótki :/Piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dostałem pozdrowienie ! Niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ten też mnie nie pozdrowił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 LuBiS`_, może jako taki "trening" poćwiczysz na mnie zemną jeszcze nikt wywiadu nie przeprowadzał ! hehe Dantuś, ja cie pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ciekawy, lecz krótki wywiad. Czekam na wywiad ze mną ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wywiad w miarę jest okey ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Z kąt wziąłeś taki a nie inny nickOooojjjjj... poważny błąd popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ortografia synu!!! a tak to plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 nawet Fajny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Fajny Fajny wywiadzik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nom fajny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi